- Last login
- 2011-7-10
- Online time
- 0 Hours
- Gold Coin
- 5134
- Read permission
- 30
- Credits
- 339
- Threads
- 0
- Digests
- 6
- UID
- 341

- Reg time
- 2009-5-29
|
Segítség1: feltöltés
Először elkezdesz egy új topicot. "New" "Forum thread". Feljön egy kis ablak, ahol megadod a topic címét, kell írni hozzá egy rövid szöveges üzenetet, aztán alul látsz egy "Upload" gombot, azzal kell hozzáadni az attachmenteket. Nekem úgy tűnik, az vált be, ha első körben max. egy képet meg egy darab csomagolt file-t teszek fel. Ha ezeket felrögzítettem, "Post thread".
Meg szoktam jelölni, hogy ez a feltöltés ha készen lesz, mondjuk 9 attachmentből fog állni. Amikor kész van, ezt átírom, hogy "9 és már kész".
A további attachmenteket pedig a nyitó hozzászólás "Edit" gombjával adom hozzá. Ismét feljön a jól ismert ablak, alul az eddig feltett archívok, alatta az "Upload", azt megnyomva hozzá lehet adni még egy attachmentet és ismét "Edit thread". Nekem vagy 5 percet mamanyimázik, mielőtt megjelenne a topic ismét, most már eggyel több attachmenttel.
A "bath upload" sajnos nekem nem működik, Mozzillát használok. Úgy néz ki, mintha menne, de a végén sajnos nem jön elő semmi.
Ja, és fontos, itt a méretkorlát 5.120.000 byte, ekkora méretűre rar-oljátok az attachmenteket, mert nagyobbakat nem lehet feltenni! |
|